Stakekamera

Våre stakekamera med HD kvalitet gir mulighet for å kombinere avansert funksjonalitet med utskiftbare kamerahoder, stakekabler i tillegg til fremdriftsenheter.

Et stakekamera er et anvendbart kamera som normalt brukes til å inspisere rørdiametre opp til DN300. Det kan brukes ved inspeksjon av horisontale og vertikale rørstrekk, kan entre grenrør fra hovedledning i tillegg til rørsystemer med kompleks geometri.

Med de banebrytende inspeksjonssystemene fra Kummert er du klar for fremtiden. Systemet er utstyrt med en hel pakke med sensorer og måleteknologi som gir mulighet for å kombinere avansert funksjonalitet med utskiftbare kameramoduler, stakekabler, og traktor.

Profi NG

Basisenheten kan kombineres med alle enkeltdelene levert av Kummert. Med et avtagbart styrepanel som kan kobles enten direkte til basisenheten, eller med en mellomkabel, vil dette gi operatøren tilpasninger og fleksibilitet til sine arbeidsforhold. Det er plass til å hekte to stakekabler på enheten samtidig. Hjullås sikrer at enheten holdes i ro under en inspeksjon eller transport. Profi NG kan enten kobles til nettstrøm eller drives av et integrert oppladbart batteri.

Basisenheten har integrert meterteller på bakhjulet, retningsgiver i basisenheten, og sensor for sporing av enheten på kartet i can3D NG. I tillegg er det påmontert en styrbar laser for posisjonering av objekter og tegning av rom og hus.

Easy HD

Easy HD er et robust og kompakt batteridrevet inspeksjonssystem, som er godt egnet for både innendørs og utendørs applikasjoner, fra DN40 og lengder opp til 50m. Konstruksjonen sørger for god stabilitet med sklisikring og er enkel å bære med seg.

Enheten drives av et standard oppladbart batteri som kan byttes ut. Easy HD leveres med 25m fastmontert stakekabel med fast K-28 HD kamerahode, i tillegg til 50m fastmontert stakekabel med utskiftbart K-50 HD kamerahode. Man kan koble til et K-35 HD eller et K-60 HD kamera ved behov. Det fastmonterte styrepanelet har en stor kontrollnapp og et intuitivt brukergrensesnitt som sørger at systemet er brukervennlig.

can3D RECORD lisensfri programvare er inkludert. Rapporteringsprogramvaren er på norsk. Man kan bygge opp egen skadekatalog, opprette prosjekter, og gjennomføre enkle og oversiktlige inspeksjoner. Automatisk rapportgenerering som inkluderer både Viewer med video og bilder i tillegg til PDF. Inspeksjonen lagres på internminnet og kan eksporteres til en USB minnepenn. Enheten er Windowsbasert, og filformater for video er .mp4 og .jpg for bilder.

Profi NG basisenhet

Profi NG

Digital komplett basisenhet som er kompatibel med både easyTab og proTab styrepanel.

Easy HD stakekamera

Easy HD

Et kompakt stakekamera for enkle rørinspeksjoner for DN40 og oppover.

can3D logo

can3D programvare

can3D er en kraftig rapporteringsprogramvare som støtter operatøren både under og etter en inspeksjonsjobb.

 

PushBuddy

PushBuddy

PushBuddy er et verktøy for fremdrift av stakekabel.

 

CamFlex HD

CamFlex HD

Grenrørskamera tilpasset DN100-200

K-70 HD kamerahode

K-70 HD kamerahode

Dreie/sving HD kamera med lasermåling, DN100 og oppover.

K-60 HD

K-60 HD kamerahode

Dreie/sving HD kamera med lasermåling, DN80 og oppover.

K-50 HD

K-50 HD kamerahode

Rettsøk HD kamera, DN70 og oppover.

K-35 HD Kummert kamerahode

K-35 HD

Rettsøk HD kamera, DN50 og oppover.

 

K-28 HD

Rettsøk HD kamera med fast stakekabel, DN 40 og oppover.

 

K-60 HD sentreringsvogn

Tilleggsutstyr

Kummert har et utvalg av ulikt tilleggsutstyr i sortimentet sitt.
HD stakekabel

Kummert HD stakekabel

Utskiftbare stakekabler for HD kamerahoder.

 

can3D logo

can3D brukertips

Instruksjoner i bruk av can3D.
Profi HD bæres

Brukertips hardware

Instruksjoner i bruk av Kummert hardware.

 

Modulbaserte stakekameraer og tilbehør

Stakekablene og kamerahodene er modulbaserte. Det betyr at de kan byttes ut, uten at du må kjøpe ny basisenhet. Å kjøpe modulbasert stakekamera er en bærekraftig investering som støtter sirkulær økonomi. En annen fordel med det modulbaserte designet, er at du kan oppgradere funksjoner, ettersom behovet og bruksområdene øker i omfang.

 

can3D NG for inspeksjon med stakekamera

Opprett, redigere, arkiver, del og samarbeid can3D prosjektene dine – alt i en sky.

Can3D NG rapporteringsprogramvaren er tilrettelagt for rørinspeksjon. Programvaren samler og strukturerer både manuelle registreringer i tillegg til automatisk datainnsamling fra integrerte sensorer. can3D NG er basert på skylagring. Skylagring sikrer brukere tilgang til alle prosjekter til enhver tid. Programmet er Windowsbasert ,og lagrer .mp4 videoformat og .jpg bilder. Etter endt inspeksjon vil can3D NG presentere 3D ledningsnett implementert i et kart, oppgi X, Y og Z koordinater, PDF rapporter og video.

NG versjonen gir operatøren mulighet til å samle flere prosjekt i en mappe og behandle alle som ett prosjekt. Man kan opprette flere brukerprofiler samt invitere eksterne aktører inn i et aktivt prosjekt.

can3D© NG oppfyller krav gitt i Norsk Vann rapporten 234 2018 og Stedfesting av ledninger og andre anlegg i grunnen, sjø og vassdrag. Med nyskapende funksjoner og moderne plattform, støttes operatøren gjennom hele inspeksjonen. Et prosjekt har en fast struktur hvor man kan opprette flere inspeksjonsområder for hvert prosjekt. Et inspeksjonsområde kan inkludere mange ledninger satt i system linket til et kart. Dette gjelder både for stakekamera og traktorløsning.

Programvaren er også tilpasset on- og offshore applikasjoner. Med en egen industristandard basert på erfaringer i det norske markedet kombinert med HD bildekvalitet, vil man få et solid grunnlag for tilstandsvurdering.

 

Utviklet i henhold til krav og standarder

Våre produkter og programvare er utviklet i henhold til gjeldene krav og standarder:

  • Norsk Vann rapport 234/2018 – Rørinspeksjon av hovedledninger for vann og avløp
  • Stedfesting av ledninger og andre anlegg i grunnen, sjø og vassdrag
  • Industristandard
Leie av inspeksjonsutstyr

Leie av stakekamera og utstyr

Om det er en del du trenger for rørinspeksjon som er indisponibel grunnet for eksempel skade, eller om du trenger utstyr kun for et spesifikt oppdrag, så hjelper vi deg med å løse jobben. Hos oss kan du leie stakekamera og utstyr over en periode.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Verified by MonsterInsights