Ultralydapparater

Home » Inspeksjonsutstyr » NDT » Ultralydapparater

Med Krautkrämer ultralydapparater fra Waygate Technologies undersøker man materialer for skjulte feil. Ultralydapparatene har ulike bruksområder og funksjoner, men samtidig har de mange fordeler til felles:

Svært robust og slitesterk

Innenfor bransjer som olje og gass og transport, trenger man utstyr som er robust nok til å tåle tøffe forhold. Krautkrämer ultralydapparatene er laget av slitesterke materialer som tåler både støv, kulde og ekstrem varme. Det gjør at du kan bruke apparatet hvor enn du befinner deg.

Bærbar og praktisk

Alle ultralydapparater fra Waygate Technologies er bærbare og enkle å ta med seg hvor som helst. Et eksempel er det robuste ultralydapparatet Krautkrämer USM 100, som kun veier 1,2 kg. Instrumentet er tilpasset for høyre, venstre og en-håndsoperasjon. 7” berøringsskjerm kombinert med knapper optimaliserer inspeksjon ute i felt. Batteriet har god kapasitet kan skiftes ut under drift.

Enkel og brukervennlig

Det skal være enkelt og intuitivt å bruke Waygate sine produkter, uansett om man er teknisk anlagt eller ei. Krautkrämer USM 100 tilbyr state-of-the-art maskinvare med berøringsskjerm og tilkoblingsbarhet. Enheten er skalerbar til krevende UT oppgaver. Grensesnittet er programmerbar og programvaren kan kjøres på Win/iOS/Android plattformer.

Bruksområder

Ultralydapparater kan brukes til å avdekke innvendige feil i metaller, kompositt, polyteylen osv. De kan også benyttes til tykkelesesmåling av f.eks stålplater og kompositt.

ISO sertifisert

Krautkrämer ultralydapparater er tilpasset for kalibrering etter den nye ISO 22232-1 standarden.

USM 100 ultralydapparat

USM 100

Krautkrämer USM 100 er et robust digitalt ultralydinstrument hvor man kan laste inspeksjonsdata opp eller ned direkte fra skyen.

USM Go+ ultralydapparat

USM GO+

USM Go+ fra Waygate Technologies er et lett og kompakt ultralydapparat som er spesielt egnet for lokalisering og vurdering av feil i et materiale, måling av veggtykkelse samt lagring og dokumentering

 

USM 36 Ultralydapparat

USM 36

Krautkrämer USM 36 ultralydinstrument kombinerer driftsplatform med pålitelig og robust hardware.

Mentor UT ultralydapparat

MENTOR UT

Mentor UT er et unikt app-basert ultralydapparat spesielt egnet for korrosjon- og sveiseinspeksjon i tillegg til kartlegging av slitasje.

Krautkramer lydhoder

Lydhoder

Waygate Technologies har et solid utvalg av lydhoder.

 

Verified by MonsterInsights