Digitale fleksible boroskop

Home » Inspeksjonsutstyr » RVI » Digitale fleksible boroskop

Teknisk tilstandskontroll er en avgjørende forutsetning for riktig vedlikehold i mange sektorer, både innen industri, transport, energi og kraft produksjon, olje og gass og teknisk tjenesteyting. Digitale fleksible boroskop er type instrumenter som benyttes ved innvendig visuell inspeksjon i maskiner eller komponenter, for å gjøre tilstandskontroll gjennom små åpninger eller adkomstpunkter. Til forskjell fra stive boroskoper, har digitale fleksible boroskop enten en fast eller en utskiftbar innføringsslange som gjør at man kan inspisere både rette og buede objekter.

Bestill ditt moderne digitale fleksible boroskop fra Dacon!

 

Boroskop applikasjoner

Digitale fleksible boroskop, som også kalles VideoProber, benyttes innenfor mange applikasjoner slik som inspeksjon av turbiner, kompressorer, pumper, hydraulikkaggregat, løpehjul, gir, trustere. Det er viktig å utføre god teknisk tilstandskontroll på kort tid uten omfattende komplisert demontering.

Tidsbesparende

Ved bruk av VideoProber gjør man operatøren i stand til å vurdere tilstand uten forutgående omfattende demontering. Metoden kalles gjerne «Remote Visual Inspection, RVI» eller fjernstyrt visuell inspeksjon. RVI benyttes i stort omfang i en rekke vedlikeholdsprogrammer og i mange ulike disipliner. En av disse er inspeksjon av flymotorer hvor regelverket krever grundige inspeksjoner etter et fastsatt antall driftstimer.

4-veis tuppstyring

Innføringsslangen har 4-veis tuppstyring og har mulighet for å entre veldig små åpninger. Sprinkleranlegg og varmeveksler er et eksempel hvor en videoprobe har blitt benyttet for å dokumentere at et anlegg er i henhold til spesifisert standard.

Robust boroskop

Digitale fleksible boroskop fra Waygate Technologies har markedets beste billedkvalitet og robuste servoer med livstidsgaranti.

Målefunksjoner

VideoProber kan leveres med Real3D målefunksjon som kan måle defekter med hundredels nøyaktighet og gjengi skaden som 3D modell på skjerm og i rapport. Bilder eventuelt målsatt, video og programvaregenererte rapporter opprettes i instrumentet.

Fordeler med våre boroskop

 • Digital lagring
 • Utmerket probetupp styring
 • Utskiftbare linser
 • Gir skarpe og klare bilder
 • Servoer med livstidsgaranti
 • Bilder med HD oppløsning
 • Berøringsskjerm
 • Trådløs video- og dataoverføring
 • Real3D™ måleprogramvare
 • Probability of Detection (POD)
 • Integrert Menu Directed Inspection (MDI) funksjon
 • Intuitiv brukergrensesnitt
 • Svært robust design
Real3D Area Depth Profile
Everest Mentor Flex VideoProbe, Digitale fleksible boroskop

Everest Mentor Flex VideoProbe™

Et industrielt, allsidig digitalt fleksibelt boroskop, designet for brukervennlighet i alle miljøer.

MViQ HD VideoProbe, Digitale fleksible boroskop

Mentor Visual iQ+ HD VideoProbe™

MViQ+ HD er designet med tanke på profesjonelle og avanserte visuelle inspektører og er konstruert for å oppfylle de høyeste standardene innen bilde-, video- og måleevne.

XL Detect VideoProbe, Digitale fleksible boroskop

XL Detect & XL Detect+ VideoProbe™

En enkelt, lett og brukervennlig VideoProbe som gir skarp billedkvalitet.

Real 3D measurement, Digitale fleksible boroskop

Real3D™ Measurement

3D måleteknologi for Waygate VideoProber.

Menu Directed Inspections MDI, Digitale fleksible boroskop

Menu Directed Inspections (MDI)

MDI er en programvare for MViQ, Flex og Detect som guider operatøren gjennom inspeksjonen og autogenererer inspeksjonsrapport.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Verified by MonsterInsights