Brukertips

Home » Inspeksjonsutstyr » Brukertips

Brukertips

Her vil vi legge til rette for at våre kunder skal lett finne relevante brukertips og teknisk informasjon knyttet til deres instrument fra Dacon. Ta kontakt om dere ikke finner ønsket informasjon.

Opplæring

Dacon anbefaler opplæring ved leveranse av de fleste inspeksjonssystemene. Dette for at våre kunder skal få mest mulig ut av funksjonaliteten samt oppnå lengst mulig levetid på instrumentet. Vi vet av erfaring at ved gjennomført opplæring vil man redusere antall reparasjoner.

Det er også mulig å bestille ekstra opplæring dersom deres ansatte har behov for mer kunnskap.

 

can3D logo

KUMMERT BRUKERTIPS

Waygate MViQ+ VideoProbe

WAYGATE BRUKERTIPS

En effektiv og kostnadsbesparende metode

Rutinemessig inspeksjon er viktig for å innhente informasjon om tilstanden og avdekke eventuelle feil på komponentene og maskinene dine. Slik reduserer du uforutsette driftsavbrudd, og får beslutningsgrunnlag for riktig vedlikehold.

RVI står for «Remote Visual Inspection» eller fjernstyrt visuell inspeksjon. Dette er en kostnadseffektiv metode som gjør det mulig å vurdere komponenters tilstand uten å måtte demontere maskinen eller systemet rundt. Du kan enkelt styre inspeksjonskameraet og få skarpe og detaljerte bilder – selv når inspeksjonsobjektet befinner seg langt unna deg.

Utstyr med flere bruksområder

Dacon er et ledende ekspertmiljø innen inspeksjonsutstyr, og tilbyr løsninger til en rekke ulike formål i mange applikasjoner slik som inspeksjon av:

  • Rør
  • Tanker
  • Turbiner
  • Motorer
  • Rotorblader

Vi bistår gjerne med veiledning når du bestiller RVI-utstyr fra oss. Ta kontakt for mer informasjon!

RVI-instrumenter av høy kvalitet

Dacon har mer enn 30 års erfaring med RVI for de spesielle behovene innen olje- og gassrelatert industri. Ved å velge oss, får du en oppdatert partner som tilfredsstiller krav til helse, miljø og sikkerhet, sertifiseringer og pålegg fra myndigheter.

Vi har RVI-løsninger for on- og offshore, samt i og utenfor Ex-soner. Disse høykvalitets instrumentene lar deg effektivt gjennomføre inspeksjoner som leverer nøyaktige resultater.

Kontakt oss

Durudveien 35

1344 Haslum, Norge

Telefonnummer

Inspeksjon: +47 21 06 35 11

Service: +47 46 70 05 20

E-post

Inspeksjon & service: inspeksjon@dacon.no

Verified by MonsterInsights