15,03,24 | Artikler

Portabel Ex arbeidsbelysning for trygg og effektiv drift

Dacon tilbyr et bredt utvalg av portabel Ex arbeidsbelysning fra Wolf, som er spesialdesignet for bruk i farlige områder der eksplosive gasser, damp, tåker og støv kan være til stede. Våre produkter er ATEX- og IECEx-sertifiserte og oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene.

LED ATEX tankbelysningssett

Vår portable Ex arbeidsbelysning fra Wolf er ideell for lavspenningsapplikasjoner i sone 1 og 2 (gass) og 21 og 22 (støv). Disse settene gir midlertidig arbeidslys i områder der eksplosjonsfare er til stede. Vår Ex arbeidsbelysning kan også utstyres med nødarmaturer med reservebatteri for ekstra sikkerhet, og har en robust, slitesterk og lett konstruksjon.

Wolf LX-400 LinkEx LED

LX-400 LinkEx LED er en kraftig LED-lampe som er perfekt egnet for kortvarige lysinstallasjoner og vedlikeholdsoppgaver. Med ATEX- og IECEx-sertifisering for bruk i sone 1 og 2, kan dette armaturet brukes i potensielt eksplosive gass- og støvatmosfærer. LX-400 finnes i ulike konfigurasjoner, for 24V, 230V/110V, med 180° eller 360° lys, enkle eller seriekoblingsbare. Lampene kan leveres med nødfunksjon som aktiveres ved strømbrudd, slik at det gir lys for evakuering i opptil 3 timer.

Wolf WF300XL LED Floodlite

WF300XL LED Floodlite er en kraftig, robust og bærbar lyskaster som leverer enestående hvitt lys. Den er sertifisert for bruk i potensielt eksplosive atmosfærer og oppfyller de strengeste standardene, inkludert optisk egenbeskyttelse med OP IS-optisk iboende sikkerhet. Dette flomlyset er ideelt for bruk i sone 1, T4, IIC-områder med temperaturer fra -40°C til +55°C. Med sitt dobbelt uavhengige LED-system og termisk styring garanteres pålitelighet og lang levetid. WF300XL er trygg ned til 0 volt og er et utmerket supplement til LX-400 LinkEx LED for områdebelysningssystemer.

Wolf WF250XL LED Floodlite

WF250XL LED Floodlite er spesielt designet for å gi et optimalt lysnivå i trange og farlige områder. Med sitt kompakte og robuste design er dette flomlyset ideell for applikasjoner med begrenset strømforsyning. Utstyrt med Wolfs unike SOVI™-system, sikrer dette flomlyset sikker drift i ekstreme temperaturer og farlige omgivelser med gass, damp, tåke eller støv.

 

Wolf transformatorer

Wolf sine transformatorer er spesialdesignet for bruk i potensielt eksplosive miljøer. De er ATEX- og IECEx-sertifisert for bruk i gass-sonene 1 og 2 (gassgrupper IIA, IIB og IIC) samt støvsonene 21 og 22 (støvgrupper IIIA, IIIB og IIIC). Med en robust og slitesterk konstruksjon er disse transformatorene forseglet til IP66 og tåler våte og støvete forhold. De leveres med en beskyttende stålskinne for enkel håndtering, har fire ATX-utganger, og kan leveres med CEAG, STAHL eller Marechal plugg. Wolfs transformatorer gir pålitelig kraftforsyning i farlige områder, er T4-temperaturklassifisert, og kommer i 250VA og 400VA.

Strømfordelingssystemer og kabelløsninger – Fleksibilitet og funksjonalitet

Wolfs portable Ex arbeidsbelysning er også kompatible med et bredt utvalg av ekstrautstyr som øker fleksibiliteten til lysløsningen. Vi tilbyr kabeltromler, forlengelseskabler og splitter bokser, samt flere kabel- og stikkontaktalternativer som passer til dine spesifikke behov. Med strømfordelingssystemer og kabelløsninger kan du skreddersy din belysningskonfigurasjon og oppnå optimal ytelse i ulike farlige områder.

Oppgrader til Wolf portabel Ex arbeidsbelysning

Dacon tilbyr et bredt utvalg av portabel Ex arbeidsbelysning fra Wolf, som oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene for bruk i eksplosive atmosfærer. Våre produkter er pålitelige, effektive og enkle å installere. Med funksjoner som nødarmaturer, lavt energiforbruk, robust konstruksjon og lang levetid, kan du trygt og effektivt utføre arbeidet ditt i potensielt farlige områder. Oppgrader til Wolf portabel Ex arbeidsbelysning og opplev den ultimate belysningsløsningen for sikker drift!

Kontakt oss

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Organisasjonsnummer

NO 932 431 289

Adresse

Durudveien 35

1344 Haslum, Norge

Telefonnummer

Administrasjon: +47 21 06 35 00

Inspeksjon: +47 21 06 35 11

Lykter & Peli Case: +47 21 06 35 01

Maritime Rescue Equipment: +47 21 06 35 10

Service: +47 46 70 05 20

E-post

Administrasjon: invoice@dacon.no

Inspeksjon & service: inspeksjon@dacon.no

Lykter & Peli Case: lykter@dacon.no

Maritime Rescue Equipment: rescue@dacon.no

Verified by MonsterInsights