14,02,24 | Artikler

Dette bør du tenke på når du skal velge Peli™ Case

Enten du er en ivrig fotograf, erfaren tekniker, eventyrlysten jeger, eller jobber innen offshore, vet du hvor viktig det er å beskytte kostbart utstyr under transport. Peli™ transportkasser er den ultimate løsningen for å sikre at dine verdifulle eiendeler forblir trygge, uansett hvor du skal. Kassene er anerkjent for sin holdbarhet, allsidighet og pålitelighet, men hvordan velge rett Peli Case til ditt spesifikke behov?

“If you break it, we’ll replace it”

Peli™ transportkasser er utviklet for å møte de mest krevende behovene i en rekke bransjer. De er like egnet for privatpersoner som for industribedrifter som trenger å transportere kostbart utstyr. Fra verktøykoffert til OEM applikasjoner, Peli Case har et bredt spekter av bruksområder.

Kassene er laget av et unikt plastmateriale, copolymer polypropylene, som gir en overlegen styrke og holdbarhet. Dette materialet er stivt, men samtidig føyelig og støtdempende, hvilket betyr at kassen tåler støt uten å bli bulkete eller skadet. De er også vann- og støvtette – Ideelt for de som jobber i krevende miljøer, som for eksempel offshore. Peli™ transportkasser er kjent for å være de mest sikre på markedet, og konstruert for å vare livet ut. Garantien “If you break it, we’ll replace it” er et bevis på deres forpliktelse til kvalitet og pålitelighet.

Utstyret bør avgjøre valget av kasse og innredning

Å velge rett Peli Case handler om dialog og prøvepakking av det faktiske utstyret kassen skal romme.

Ønsker du spesialdesignet skuminnredning tilpasses dette etter hva som skal plasseres i kassen, med hensyn til komponentenes størrelse og form. På denne måten får du en kasse som er skreddersydd til ditt utstyr sitt spesifikke behov.

Prosessen med å spesialdesigne skuminnredning begynner med en samtale hvor vi avdekker behov og avtaler et møte ute hos kunde eller hos oss i Dacon. Kunden tar her med utstyret kassen skal brukes til, og sammen finner vi en eller flere Peli Case som er egnet til formål og ønsker. Deretter lages det en 3D-tegning av hvordan utstyret vil ligge i kassen som sendes over til kunde, før eventuelle endringer gjøres og en prototype produseres.

Ønsker du spesialdesignet innredning til din transportkasse? Finn ut mer her!

Dacon sine Peli Case tips

For rett valg av Peli koffert og for at innredningen skal bli riktig tilpasset utstyret, kommer vi her med noen tips:

Tenk over fraktbehovet:

Her spille både størrelse og modell inn. Skal den fraktes med fly og sendes som bagasje? Ønsker du hjul og teleskop (trillekoffert)? Hva slags type utstyr skal du frakte med deg? Alt dette har innvirkning på hvilken Peli Case som passer best.

Like viktig som en god transportkasse, er riktig innredning. Kasseinnredningen skal gi deg oversikt over utstyret, og selvsagt sørge for at det ikke ligger og slenger.

God planlegging:

Lag en god oversikt over alt utstyret som skal få plass i din nye Peli Case allerede før du tar kontakt. På den måten finner vi sammen enklere ut av behov og ønsker når vi skal anbefale rett kasse for akkurat deg.

Ta med deg alt utstyret:

Når vi treffes er det essensielt at alt utstyret som skal pakkes er med, slik at både 3D-tegninger og etter hvert produksjon av skumsett og prototype blir gjort rett. Merk at utstyret oftest må bli igjen hos oss i en avtalt kort periode for at nødvendige mål og produksjon skal bli korrekt.

 

Velg mellom over 100 modeller

Peli™ har laget høykvalitets utstyrskasser i mer enn 40 år. Siden oppstarten har utvalget av standardkasser vokst betraktelig, og du kan i dag velge mellom tre forskjellige serier og mer enn 100 ulike modeller.

Peli™ Case

Peli Case er anerkjent for å være verdens mest robuste og pålitelige transportkasser. Det er ikke uten grunn at kassene benyttes av de mest kravstore brukerne, som forsvar, politi, utstyrsprodusenter og fotografer. Dette er den originale serien fra Peli, og serien med flest modeller.

Peli™ Air Case

Peli Air Case er den nyeste serien fra Peli. Disse kassene lages med en produksjonsteknikk som reduserer vekten og gjør dem opptil 40 % lettere enn originale Peli Case. Serien er meget populær, og det kommer stadig flere modeller.

Peli Storm Case™

Peli Storm Case er tilnærmet like Peli Case. De største forskjellene på seriene er at Storm Case har litt tynnere vegger, samt fjærbelastede låseklaffer i stedet for låseklaffer med vektstangprinsipp. 

Alle varemerker er registrerte og/eller uregistrerte varemerker for Peli Products, S.L.U., dets tilknyttede selskaper eller datterselskaper.

Valget er ditt

For mer informasjon om Peli™ transportkasser, eller for å få hjelp med å velge den rette kassen for ditt behov, ta kontakt! Vi står klare til å svare på dine spørsmål og hjelpe deg med å velge den beste kassen akkurat for deg!

Dacon tilbyr et bredt spekter av produkter innenfor våre tre fagfelt: Lykter & Peli Case, Inspeksjonsutstyr og Maritime Rescue Equipment.

Felles for alle våre produkter er at de holder svært høy kvalitet og har lang levetid. Vi har et bredt produktsortiment og mange forskjellige kundegrupper

Kontakt oss

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Organisasjonsnummer

NO 932 431 289

Adresse

Durudveien 35

1344 Haslum, Norge

Telefonnummer

Administrasjon: +47 21 06 35 00

Inspeksjon: +47 21 06 35 11

Lykter & Peli Case: +47 21 06 35 01

Maritime Rescue Equipment: +47 21 06 35 10

Service: +47 46 70 05 20

E-post

Administrasjon: invoice@dacon.no

Inspeksjon & service: inspeksjon@dacon.no

Lykter & Peli Case: lykter@dacon.no

Maritime Rescue Equipment: rescue@dacon.no

Verified by MonsterInsights