USM 100, et moderne og intuitivt grensesnitt

Det nye UT instrumentet USM 100 fra Käutkramer har et moderne og intuitivt grensesnitt. Et robust digitalt instrument som erstatter USM Go og USM Go+. Få inspeksjonsverktøy er mer allsidig enn den bærbare Kräutkramer USM 100 som er designet for å håndtere mange inspeksjonsutfordringer. Ved gjennomføring av omfattende, nøyaktige inspeksjoner kan man også legge til bilder og geolokalisering for forbedret sporbarhet og rapportering. Med skybasert lagring sørger man for sikker lagring og umiddelbar tilgjengelighet fra hvor som helst.

UT instrumentet USM 100 har ergonomisk utførelse og er brukervennlig med smarttelefonlignende funksjoner. Instrumentet har stor hanskekompatibel berøringsskjerm og gode knapper for sikker gjennomføring av inspeksjon. USM100 er tilpasset for høyre, venstre og en-håndsoperasjon. Digitale egenskaper inkluderer brukertilpasset grensesnitt som oppsett, opplæring og oppdateringer.

Reduser nedetid og øk produktiviteten med et smart og intuitivt brukergrensesnitt!

For teknisk informasjon, se her.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Verified by MonsterInsights