Videoskop

Trenger din bedrift et videoskop til å utføre visuelle inspeksjoner? Dacon tilbyr noen av markedets mest avanserte og brukervennlige videoskop.

Mentor Flex VideoProbe
Et videoskop gir deg mulighet til å foreta visuelle inspeksjoner av høy kvalitet.

Våre videoskop er utviklet av det tyske teknologiselskapet Waygate Technologies. Selskapet har spesialisert seg på å utvikle utstyr som gjør det enkelt å utføre en presis og effektiv visuell inspeksjon. 

Fordeler ved videoskop 

Et videoskop er det ideelle instrument å bruke når man skal inspisere smale områder hvor det er vanskelig å komme til. 

Til forskjell fra stive boroskoper, har videoskopene en innføringsslange som gjør at man kan inspisere både rette og buede objekter. Videoskopene har også flere andre fordeler: 

  • Gir skarpe og klare bilder
  • Få øye på små detaljer
  • Integrert Menu Directed Inspection (MDI) funksjon
  • Bilder med høy oppløsning
  • Enkle og brukervennlige
  • Svært robust design

Våre videoskop 

Her kan du lese mer om noen av våre produkter. Hvis du trenger veiledning eller har spørsmål om noen av våre produkter, så ta gjerne kontakt med oss.

Everest Mentor Flex VideoProbe™

Med Everest Mentor Flex kan du oppdage feil og mangler som tidligere ikke var mulig å få øye på. Videoskopet gir svært klare og detaljerte bilder med høy oppløsning og imponerende kvalitet. 

Videoskopet har avanserte funksjoner, samtidig som det er brukervennlig. Det har en standard Wide GXA berøringsskjerm, Menu Directed Inspection (MDI) og trådløs video- og dataoverføring. Den robuste konstruksjonen gjør at videoskopet tåler å bli brukt under tøffe arbeidsforhold. Les mer om produktet her. 

Mentor Visual iQ HD VideoProbe

Mentor Visual iQ var det første videoskopet som kom med inkludert programutvidelse for Real3D. Videoskopet er utviklet for å gi klare, skarpe videoer og stillbilder slik at inspeksjonene blir så effektive som mulig. Den digitale HD Zoom-funksjonen gjør at du kan zoome inn på til og med de minste detaljer. 

Mentor Visual iQ er designet for å bli brukt under alle slags arbeidsforhold. Videoskopet leveres med fast innføringsslange, og kan oppgraderes med tilbehør som er kompatibelt med Touch eller Analyze. Les mer om produktet her. 

XL Detect & XL Detect + VideoProbe

XL Detect er et enkelt og brukervennlig videoskop med flere avanserte funksjoner. Videoskopet er utstyrt med Menu Directed Inspection (MDI), en funksjon som guider operatøren gjennom inspeksjonen. Videoskopet fås med 3,7” eller 5,0” skjerm, og leveres i en svært robust transportkasse uten hjul. Les mer om produktet her

Vi hjelper deg med service og reparasjon 

Dacon holder til på Haslum i Bærum. Her har vi også en egen serviceavdeling som gjør at vi kan hjelpe deg med service eller reparasjoner gjennom hele produktets levetid. 

Våre sertifiserte teknikere har lang erfaring med utvikling, service og reparasjoner på ulike kamerasystemer.

Ta kontakt for å få mer informasjon!

Hvis du ønsker å få mer informasjon eller har spørsmål om et av våre produkter, så ta kontakt med oss på e-post, telefon eller gjennom lenken nedenfor. Vi kan hjelpe deg med å finne det beste produktet ut i fra dine behov. 

Verified by MonsterInsights