Stakekamera til rørinspeksjon

Trenger du et stakekamera til bruk i rørinspeksjon? Dacon tilbyr stakebaserte kamerasystemer fra den ledende tyske produsenten Kummert.

Sett inn CTA: Våre produkter

Profi HD med trommel

Et stakekamera er et lite kamera som brukes til å inspisere smale rør hvor det ikke er plass til å bruke et traktorkamera. Det kan også brukes ved inspeksjon av korte eller vertikale rørstrekk. 

Dacon tilbyr både komplette stakebaserte kamerasystemer og deler til kamerasystemer som for eksempel kamerahode, stakekabel og peilesonde. 

Dacon Inspeksjonsutstyr består av et ledende ekspertmiljø innen inspeksjonsutstyr. Dersom du lurer på noe angående våre produkter, så ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg med å finne produktet som passer best til dine behov.

Avanserte kamerasystemer fra Kummert

Vi tilbyr kamerasystemer fra den anerkjente, tyske produsenten Kummert. Kamerasystemene er designet for å gjøre rørinspeksjonen så enkel som mulig for operatøren samtidig som at man får detaljerte bilder av eventuelle feil ved rørene.

Profi HD

Profi HD er en praktisk og brukervennlig inspeksjonsplattform som kan kobles til alle digitale kamerahoder og stakekabler. Inspeksjonsplattformen bruker rapporteringsprogramvaren can3D, som gir detaljerte og oversiktlige rapporter over tilstanden på rørene. 

Med et av våre kamerahoder og en stakekabel får du et komplett system som gjør at du enkelt kan foreta inspeksjon av rør som er vanskelig tilgjengelige. 

Easy HD

Easy HD er et lite men robust inspeksjonssystem som er ideelt å bruke til inspeksjon av rør med diameter fra DN40 og lengder opp til 50 meter. Inspeksjonssystemet veier bare 15 kilo, noe som gjør at det er enkelt å ta med seg.

Integrert i inspeksjonssystemet er rapporteringsprogramvaren can3D, som er lisensfri. Systemet inkluderer en stor berøringsskjerm hvor du kan se detaljerte bilder av rørene, samt to stakekabler på 25 og 50 meter. 

Easy HD cam

Kamerahoder 

CamFlex HD

CamFlex HD er et svært fleksibelt kamerahode som enkelt kan nå inn i smale rør med diameter på DN100 og DN200. Kamerahodet har flere ledd, noe som gjør at det kan dreies til en 90-graders vinkel. 

CamFlex HD har en sterk spesiallinse som gir svært skarpe bilder. Programvaren genererer detaljerte rapporter hvor du blant annet kan få vite rørvinkel, hellingsmåling og rørdimensjon.

K-60 HD Kamerahode 

K-60 HD er utstyrt med to laserdioder som måler rørdiameter og bredde på sprekker. Kamerahodet gir veldig skarpe bilder og er spesielt tilpasset rør med diameter DN 80 og oppover.

K-50 HD Kamerahode

K-50 HD er et avansert kamerahode med flere praktiske funksjoner: det har blinkende LED-lys som gir optimalt fokus, PTZ-funksjon som gir bilder fra alle vinkler, samt autofokus med manuell justering. 

K-50 HD kamerahode

Komplett rørinspeksjonsbil

Dacon kan også tilby komplette, ferdiginstallerte rørinspeksjonsbiler fra den tyske produsenten Rausch. Inspeksjonsbilen inkluderer blant annet inspeksjonskamera, lekkasjetest/trykkprøving av kum og spylesystem. Utstyret og interiøret i rørinspeksjonsbilen kan tilpasses dine behov.

Les mer: Rørinspeksjonskamera

Få profesjonell veiledning og service

Dacons avdeling for inspeksjonsutstyr består av ansatte med høy faglig kompetanse og lang erfaring innen sitt fagfelt. Vi tilbyr både salg, veiledning og service i hele produktets levetid. Dersom du lurer på noe angående våre produkter, så ta kontakt med oss på e-post eller gjennom lenken nedenfor. 

Vi hjelper deg med å finne produktet som passer best til ditt behov!

Verified by MonsterInsights