Industrivifte

Ser du etter en kraftig vifte til profesjonelt bruk? Dacon tilbyr industrivifter og EX-godkjente vifter fra den ledende produsenten Ramfan.

Liten kompakt brannvifte, industrivifte

Ramfan er et tysk merke som begynte med å tilby service på turbiner og pumper for den amerikanske marinen på 70-tallet. Nå produserer de blant annet industrivifter og EX-godkjente vifter til offshore-bransjen og brannmannskap. 

Viftene har forskjellige bruksområder, men de er alle svært robuste, kraftige og korrosjonsfrie. I vår nettbutikk kan du se alle produktene våre.

Industrivifter

Vi tilbyr flere forskjellige portable industrivifter fra Ramfan. Alle viftene er små og kompakte, og er laget med en kraftig viftebladteknologi som gjør at de er svært effektive. 

Viftene er laget av et tilnærmet uknuselig materiale som gjør at de er ideelle å bruke under tøffe arbeidsforhold. Hos oss finner du for eksempel bestselgeren Ramfan UB20. 

Dette er en liten, men svært robust industrivifte som blir brukt av entreprenører, på verft og av redningsmannskaper. Denne finnes også i større størrelser og med EX-godkjenning (UB20 XX). 

Brannvifter

I hus eller rom der det har vært en brann, er det svært viktig å bruke en kraftig vifte som fjerner skadelig røyk og tilfører ny og frisk luft.

Ramfan er spesielt kjent for sine effektive og robuste brannvifter som brukes av brannmannskaper verden over. Viftene er utviklet i henhold til amerikanske og europeiske sikkerhetsstandarder, og gir en konsentrert luftstrøm. Se vårt utvalg av brannvifter her.

EX-godkjente vifter

Dacon er ledende leverandør av en rekke EX-godkjente produkter. Dette er produkter som oppfyller strenge krav til å bli brukt i eksplosjonsfarlige områder. 

Vi tilbyr blant annet portable, EX-godkjente vifter som er designet for å bli brukt under vanskelige arbeidsforhold. Viftene er svært kraftige, robuste og kjemikaliebestandige. Fleksible og sammenleggbare kanaler kan kjøpes som tilleggsutstyr.

Ramfan turbo blower

Ta kontakt med oss for mer informasjon

I tillegg til industrivifter, tilbyr Dacon Lykter & Peli Case også produkter som uknuselige transportkasser, arbeidsbelysning og vanntette bager. De fleste av våre kunder er proffbrukere, men vi har også mange produkter som egner seg til hverdagsbruk. 

Vi har et stort forhandlernettverk over hele landet, men produktene kan også kjøpes i vår nettbutikk. Dacon holder til på Haslum i Bærum, hvor vi har et stort lager og en egen avdeling som utfører service og reparasjoner. 

Hvis du lurer på noe angående våre produkter eller priser, så ta kontakt med oss på e-post, telefon eller gjennom lenken nedenfor. Vi kan hjelpe deg med å finne produktet som passer best til ditt bruksområde.

Verified by MonsterInsights