Peli™ Case

Home » Lykter & Peli Case » Pelicase

Peli™ Case (Peli Protector Cases™) er vanntette, uknuselige, støtdempende og støvtette utstyrskofferter og utstyrskasser med unik kuldebestandighet. Konstruert etter de høyeste og mest krevende standarder, med NATO-nummer, MIL-godkjennelse, IATA testsertifikater og mer. Peli Case har livstidsgaranti!

Alle varemerker er registrerte og/eller uregistrerte varemerker for Peli Products, S.L.U., dets tilknyttede selskaper eller datterselskaper.

 

Peli™ Case: Utstyrskasser med livstidsgaranti

Dersom du har kostbart utstyr, er det viktig med trygg og god oppbevaring under transport eller lagring. Peli Case er utstyrskasser og -kofferter som brukes av aktører i forskjellige bransjer verden over. Kassene er laget av plast (copolymer polypropylene), og med dobbel lukkemekanisme vil de holde seg lukket under alle omstendigheter.

Dette er anerkjent som verdens mest robuste og pålitelige utstyrskofferter, laget for å vare livet ut. Derfor har Peli Case livstidsgaranti!

 

Finn en Peli™ Case utstyrskasse som imøtekommer dine behov

Den originale Peli Case ble utviklet i 1976, og i dag er dette den største av produktseriene fra Peli™ (europeisk merkenavn for amerikanske Pelican™). Serien har et bredt utvalg; alt fra mikrobokser og utstyrskofferter til store kasser for transport. Se utvalget og finn utstyrskofferten eller -kassen som passer til ditt utstyr.

 

Ønsker du større Peli Case kofferter? Se Peli Hardigg™ transportkasser. Dersom du er på utkikk etter lettere kasser, kan du sjekke ut vårt utvalg av Peli™ Air Case.

 

Spesialtilpasset Peli Case innredning til alle typer utstyr 

Peli Case leveres som standard med perforert skum, men du kan også få spesiallaget innredning til din Peli Case. Vi tegner opp og freser ut skum som passer perfekt til det du skal oppbevare. 

Du kan velge mellom en rekke typer skum:

  • Antistatisk skum

  • Fastere skum

  • Ulike tykkelser

  • Flere farger

 Vi kan også tilpasse kassen din med dekorative elementer – som logo, figurer og mer!

 

Usikker på hvilken Peli Case du trenger?

Dacon har agentur på Peli™ Case. Du kan enkelt bestille utstyrskofferter og -kasser her i nettbutikken, ta direkte kontakt med oss eller benytte deg av vårt store forhandlernettverk. 

Dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp til å finne din optimale Peli Case, kan du gjerne kontakte oss!

Kontakt oss

Durudveien 35

1344 Haslum, Norge

Telefonnummer

Inspeksjon: +47 21 06 35 11

Service: +47 46 70 05 20

E-post

Inspeksjon & service: inspeksjon@dacon.no

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Verified by MonsterInsights