Ex-vifter

Home » Lykter & Peli Case » Ex-vifter

Trenger du vifter til eksplosjonsfarlige arbeidsplasser? Ex-vifter er designet for bruk i områder med farlige gasser og støv i luften. Her kan du bestille solide, kraftige og kompakte Ex-vifter fra Ramfan.

 

Ex-vifter godkjente for eksplosjonsfarlige områder

Ex-vifter er utviklet for å trygt kunne brukes i områder med eksplosive gasser og støv i luften. Ex-vifter tilfører frisk luft eller fjerner farlige gasser fra et rom – noe som i mange tilfeller er nødvendig for å kunne utføre arbeid her. Faktisk kan dette være livsnødvendig for mannskap som skal ferdes i oksygenfattige rom, eksempelvis i lukkede tanker der det har oppstått korrosjon. I offshore er det krav om å ha ATEX-sertifisert utstyr.

I eksplosjonsfarlige områder kan man ikke bruke vanlige industrivifter, da det er stor risiko for at disse kan forårsake en eksplosjon. Det trengs utstyr som er designet spesielt til dette formålet. Hos oss får du kjøpt Ex-vifter fra Ramfan – solide produkter som tåler slike tøffe forhold og godkjente for eksplosjonsfarlige områder.

Her får du ex-vifter som er:

  • Svært effektive, med kraftig luftstrøm

  • Ekstremt solide og bulkefrie

  • Flyttbare, lette og kompakte

  • Korrosjonsfrie og kjemikaliebestandige

 

Vi leverer kraftige og kompakte Ex-vifter fra Ramfan

Ramfan er en verdensledende produsent av portabelt ventilasjonsutstyr for tøffe arbeidsplasser. Den amerikanske aktøren har mange års erfaring med produksjon av vifter til Ex-områder. 

Ex-vifter fra Ramfan er laget i antistatisk og tilnærmet uknuselig ABS plastmateriale. De har doble vegger og robuste vifteblader i polypropylen. Med turbo viftebladteknologi får viftene svært høy ytelse i forhold til deres størrelse.

Modeller til ulike behov

Ex-godkjente vifter fra Ramfan kommer i flere modeller. I vår nettbutikk finner du vifter som er ATEX-godkjent for sone 1 og 2. Du kan velge mellom Ex-vifter med ulik størrelse og luftstrøm, avhengig av hvor mye luft du trenger til ditt rom. 

 

Dersom du har spørsmål om våre ex-vifter, kan du gjerne kontakte oss!

Kontakt oss

Durudveien 35

1344 Haslum, Norge

Telefonnummer

Inspeksjon: +47 21 06 35 11

Service: +47 46 70 05 20

E-post

Inspeksjon & service: inspeksjon@dacon.no

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Verified by MonsterInsights