Profi NG

Profi NG er basisenheten som kobler styrepanel, stakekabel og kamerahode sammen. Enheten er lett og fleksibel. Festet for styrepanelet kan tilpasses for optimal arbeidsposisjon. Det er mulighet for å hekte på to utskiftbare stakekabler samtidig. Man kan benytte enten nettstrøm eller det integrerte oppladbare batteriet under en inspeksjon.

Ved hjelp av en justerbar laser plassert på siden av basisenheten, vil man kunne bekrefte enhetens posisjon ved to laserpunkter. Fra dette øyeblikket vil en virtuell Profi NG bli synlig i 3D visningen.

På ett av bakhjulene er det montert en meterteller for selve enheten for måling av hvert steg dere tar sammen. Den registrerer også når enheten snus.

 

easyTab avtagbart styrepanel

Denne modellen har integrert 12,3” full HD berøringsskjerm og kontrollknapper for PushBuddy. Den inkluderer can3D RECORD programvare som er lisensfri. Etter endt inspeksjon genereres en can3D viewer som inkluderer inspeksjonsrapport, video og bilder knyttet til et prosjekt. Alle inspeksjonsdata lagres lokalt, og hentes ut ved hjelp av en minnepenn. Operatøren definerer selv parameterne som legges til grunn for inspeksjonen.

 

proTab avtagbart styrepanel

proTab er et komplett styrepanel med imponerende ytelse. Den har integrert 12,3” full HD berøringsskjerm, og kontrollknapper for både traktor, PushBuddy, laserfunksjon og integrert kamera i tillegg til en joystick for kontroll av inspeksjonskamera. Tilgang på mobil internettdekning, WLAN tilkoblingsmulighet og GPS. USB-C kontakt. Styluspenn, USB HUB og tilleggsutstyr følger med.

 Den inkluderer lisensbasert can3D programvare hvor 3D rørstruktur tegnes inn OpenStreetMap som ivaretar både X, Y og Z koordinater. Resultatet presenteres som en enhetlig, standardisert rapportering basert på Norsk Vann rapporten i tillegg til en egen NORSOK industristandard.


Tekniske spesifikasjoner
Profi HD Strømtilførsel: AC 100-240 V, max. 300W

Prosessor: Intel® DualCore i5 2,7 GHz

Internminne: min. 512 GB SSD

Integrert batteri: 16,5 V, 7,5 Ah

IP54

Profi HD + easyTab styrepanel
easyTab avtagbart styrepanel i kombinasjon med Profi HD er en digital, enkel men solid inspeksjonsplattform som får jobben gjort.

Kan kobles til alle digitale kamerahoder.
Kan kobles til alle digitale stakekablerKan kobles til PushBuddy.

Programvare versjon: can3D RECORD (Egendefinerte standarder)

Profi HD + proTab styrepanel proTab avtagbart styrepanel i kombinasjon med Profi HD er banebrytende i sin måte å dokumentere inspeksjoner. Lagre alt og få tilgang til dataene enten lokalt eller fra skyen. HD teknologi som tar arbeidsdagen til nye høyder.

Kan kobles til både analoge og digitale kamerahoder.
Kan kobles til både analoge og digitale stakekabler.

Kan kobles til PushBuddy.
Kan kobles til traktor.

Programvare versjon: can3D BASIC
Programvare versjon: can3D ADVANCED
Programvare versjon: can3D ULTIMATE

 

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Verified by MonsterInsights