Profi HD

Profi HD er basisenheten som kobler styrepanel, stakekabel og kamerahode sammen. Enheten er lett og fleksibel. Festet for styrepanelet kan tilpasses for optimal arbeidsposisjon.

Styrepanelet er avtagbart og man kan velge mellom to modeller. Ved å koble en kabel mellom basisenheten og styrepanelet, vil operatøren være mer fleksibel ved gjennomføring av en inspeksjon.

Det er mulighet for å hekte på to utskiftbare stakekabler samtidig. Man kan benytte enten nettstrøm eller det integrerte batteriet under en inspeksjon.

HD maskinvare og can3D rapporteringsprogramvare går sammen om å gi en sømløs opplevelse som virker for mange ulike inspeksjonsbehov.

 

easyTab avtagbart styrepanel

Denne modellen har integrert 12,3” full HD berøringsskjerm og kontrollknapper for PushBuddy. Den inkluderer can3D RECORD programvare som er lisensfri. Etter endt inspeksjon genereres en can3D viewer som inkluderer inspeksjonsrapport, video og bilder knyttet til et prosjekt. Alle inspeksjonsdata lagres lokalt, og hentes ut ved hjelp av en minnepenn. Operatøren definerer selv parameterne som legges til grunn for inspeksjonen.

 

proTab avtagbart styrepanel

proTab er et komplett styrepanel med imponerende ytelse. Den har integrert 12,3” full HD berøringsskjerm, og kontrollknapper for både traktor og PushBuddy. Trådløs oppkobling for lagring i dedikert skyløsning. Den inkluderer lisensbasert can3D programvare hvor 3D rørstruktur tegnes inn på et importert kart i korrekt målestokk. Resultatet presenteres som en enhetlig, standardisert rapportering basert på Norsk Vann rapporten og retningslinjer fra RIN i tillegg til en egen NORSOK industristandard.

Tekniske spesifikasjoner
Profi HDStrømtilførsel: AC 100-240 V, max. 300W

Prosessor: Intel® DualCore i5 2,7 GHz

Internminne: min. 512 GB SSD

Integrert batteri: 16,5 V, 7,5 Ah

IP54

Profi HD + easyTab styrepanel
easyTab avtagbart styrepanel i kombinasjon med Profi HD er en digital, enkel men solid inspeksjonsplattform som får jobben gjort.

Kan kobles til alle digitale kamerahoder.
Kan kobles til alle digitale stakekablerKan kobles til PushBuddy.

Programvare versjon: can3D RECORD (Egendefinerte standarder)

Profi HD + proTab styrepanelproTab avtagbart styrepanel i kombinasjon med Profi HD er banebrytende i sin måte å dokumentere inspeksjoner. Lagre alt og få tilgang til dataene enten lokalt eller fra skyen. HD teknologi som tar arbeidsdagen til nye høyder.

Kan kobles til både analoge og digitale kamerahoder.
Kan kobles til både analoge og digitale stakekabler.

Kan kobles til PushBuddy.
Kan kobles til traktor.

Programvare versjon: can3D BASIC
Programvare versjon: can3D ADVANCED
Programvare versjon: can3D ULTIMATE

 

Verified by MonsterInsights