epros®ResinSystemer

Denne blandingen består av en 2-komponent blanding av komponent A (syntetisk resin(harpiks)) og B (herder). Trelleborg skiller mellom Epoxy og Silicate resin.

Datablader kan lastes ned hosECOonline. Legg inn produktspesifikasjonen i feltet for Artikkelnummer, og trykk Søk.

epros®EPROPOX Resin System

Epoxy blandingen er en vennligsinnet blanding og benyttes ved ulike liner metoder. Denne blandingen herder nokså hurtig ved temperaturer ned til 50°C. Den har en konstant arbeidstid (POT TIME) og herdetid (CURE TIME).

EPROPOX FC15/ FC30 er den som herder raskest. Egner seg meget godt for rehabilitering av små rørdiametre med korte lengder. Brukes ofte grenrørsreparasjoner. Arbeidstid ved 25°C er fra 15 til 30 minutter. Herdertid ved 20°C er innen 2 og 4 timer.

EPROPOX HC60 anbefales for rørrehabilitering med korte lengder opp til DN400. Arbeidstid ved 25°C er 1 time. Herdetid med vamt vann eller damp er mellom 30 og 60 minutter.

EPROPOX HC120 brukes gjerne på lengre strekk og større rørdiametre opp til DN600. Arbeidstid er 2 timer. herdetid med vamts vann eller damp er mellom 45 og 90 minutter.

EPROPOX HC2640 gjelder for store rørdiametre eller ved preimpregnering i fabrikk. Arbeidstid ved 25°C er 44 timer. Herdetid med varmt vann eller damp er mellom 3 og 5 timer.

epros®Silicate Resin

Silikat blandingen er meget resistent mot kjemikalier, varme og selvantenning. Derfor blir denne foretrukket brukt i områder slik som flyplasser og tunneler. Den utmerkede bindingsegenskapen til rørmaterialer (også HDPE rør) samt en levetid på 50+ år, gjør at Silikat benyttes mye over hele verden. For å kunne være i stand til å regne ut hvor mye resin man trenger for å dekke, finnes det en formel som vil være et godt estimat. Tabellen vil gi det eksakte målet. Resin kan enten leveres i porsjonsposer, kanner eller tønner.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Verified by MonsterInsights