Home » Inspeksjonsutstyr » Rørfornying » Rørfornyingsprodukter » epros®DrainCali / epros®DrainPreliner

epros®DrainCali / epros®DrainPreliner

epros®DrainCali “Heavy Duty” 

egner seg for varmebehandling av epoxy; “Heavy Duty” 80 °C vann/ 100 °C damp. Brukes gjerne i hovedledning og stikkledninger, DN100 til DN300. Kan forsere bend opp til 90°. Slangen er sydd.

epros®DrainCali “Medium Duty”

er en lettere kalibreringsslange for herdetemperaturer opp til 80 °C. Ved lavere temperaturer oppnås høyere fleksibilitet. Brukes gjerne i hovedledning og stikkledninger, DN100 til DN300.Kan forsere bend opp til 90°. Slangen er sydd og sveiset.

epros®DrainCali “light duty”

er en foretrukket kalibreringsslange ved kaldherding; “Light Duty“ – maks 45 °C vann. Brukes hovedsaklig i stikkledninger, DN65 til DN200. Forserer bend lett. Slangen er sveiset.

epros®DrainCali “Heavy Weight”

er en kalibreringsslange for varmherding; “Heavy Weight“ – maks 80 °C vann. Brukes gjerne i hovedledninger, DN350 til DN600. Forserer bend opp til 45°. Slangen er sydd og sveiset.

epros®DrainPreliner

består av en tynn motstandsdyktig beskyttende PE film (ca. 200μm). Den dras eller blåses inn før en installasjon for å danne en sperre mot rørveggen for å hindre at lim kommer i direkte kontakt med med denne. Preliner må alltid benyttes i forbindelse med arbeid med grunnvannssoner, ved rehabilitering av forskøvede sammenføyninger hvor vannet samler seg opp samt når det er absolutt nødvendig ved hurtigherding og bruk av epros®EPROPOX FC15 eller FC30.

Verified by MonsterInsights