Home » Inspeksjonsutstyr » Rørfornying » Rørfornyingsprodukter » epros®Drain Liner Typer

epros®Drain Liner Typer

Her blir en fleksibel slange som er laget av ikke-korroderende syntetisk og/ eller glassfiber dekket med et belegg på utsiden, fuktet på innsiden med en herdbar resin for deretter å bli invertert i et rør/ kum. Trelleborg Pipe Seals tilbyr fire typer linere; epros®DrainPlusLiner 2.0, epros®DrainHybridLiner og epros®DrainLiner PP / DrainFlexLiner.

epros®DrainPlusLiner 2.0

Denne modellen kan brukes i alle typer applikasjoner, spesielt for innendørs ledninger for både horisontale og vertikale installasjoner. Lineren er meget fleksibel og er meget godt egnet for DN70 til DN250. Nøyaktig kalkulert langsgående utvidelse. Lavt trykkrav under installasjon og herding. Utmerket impregneringsegenskaper. Godt egnet for omgivelsesherding, varmtvannsherding og damp. Det er ikke behov for kalibreringsslange til denne modellen.

epros®DrainHybridLiner

En konkurransedyktig liner som er et alternativ til UV herdemetode ved store prosjekter. På grunn av høyt innhold av ECR glassfiber, er lineren i stand til å levere utmerket mekaniske egenskaper i kombinasjon med EPROPOX resin. Den har en veggtykkelse på 4.5mm og sørger for lavt forbruk av resinmengde. For rørdimensjoner fra DN200 til DN600.

epros®DrainLiner PP/ DrainFlexLiner

To linertyper med maksimal elastisitet som er meget fleksibel. De er egnet for rørdimensjonene fra DN100 til DN1600. De er lett å håndtere selv om de er fleksibel. Forserer bend opp til 45°. Veggtykkelsen varierer fra 3-21mm. Godt egnet for omgivelsesherding, varmtvannsherding og damp. Utmerket impregneringsegenskaper. Kan brukes sammen med epoxy, silkat eller polyester resin.

Dacon lagerfører flere modeller, og kan inngå avtaler ved behov for lagerføring av spesifikke artikler.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Verified by MonsterInsights