McNett

Med vedlikeholdsproduktene til Gear Aid fra McNett slipper du å kjøpe nytt med en gang friluftsutstyret ditt får hull eller rifter. 

McNett gear aid settet som limer sammen rifter og hull i våtdrakt og tørrdrakt

Produktene fra McNett, som nå har skiftet navn til Gear Aid, er kjent verden over for sine innovative og praktiske vedlikeholdsprodukter. I over 35 år har merket utviklet reparasjons- og vedlikeholdsprodukter som forlenger levetiden til telt, jakker, støvler og annet utstyr. 

Dette gjør at du kan spare tid, penger og ikke minst miljøet ved å reparere det du har istedenfor å kjøpe nytt. 

Friluftsutstyr må tåle mange typer værforhold og påkjenninger. Her kan du lese mer om vanlige problemer som kan løses med disse vedlikeholdsproduktene.

Beskytt friluftsutstyret mot fremtidige påkjenninger

Jakker, støvler og annet friluftsutstyr er ofte dyrt, men likevel er det mange som glemmer å beskytte utstyret mot slitasje. 

Vedlikehold produktene med impregneringsspray

Gear Aid sin produktserie Revivex består av impregneringsprodukter som kan sprayes på friluftsutstyret fra dagen du kjøper produktene for å sørge for at de holder så lenge som mulig. 

Over tid kan for eksempel jakker som en gang tålte regn miste den vannavvisende effekten. I vårt sortiment finner du blant annet impregneringssprayen Revivex Durable Water Repellent, som gjenoppretter den vannavvisende effekten. 

Rens yttertøy og støvler

I vår webshop finner du også Revivex Pro Cleaner som effektivt renser alle typer yttertøy, og Revivex Rubber Boot Eco Care, som forlenger levetiden til alle typer gummistøvler. Dette er også perfekte gaver til friluftsentusiastene i ditt liv. 

Aquasure tube

Reparer rifter og hull

Når skaden først har skjedd, er det praktisk å ha noen gode reparasjonsprodukter på lur. Gear Aid tilbyr en rekke produkter som enkelt kan tas med i tursekken og tas frem når du har fått et hull i teltet, soveposen eller lignende. 

Hos Dacon finner du blant annet Tenacious Tape Gear Patches, som kleber seg til nærmest alle overflater og reparerer rifter og hull på et blunk. Vi tilbyr også Tenacious Tape Camp Repair Kit, som er et komplett reparasjonssett som er genialt å ha med seg når uhellet er ute. 

Alle reparasjonsproduktene er laget for å tåle vann og egner seg for de fleste værforhold. De selvklebende lappene fester seg som lim, og trenger ikke noe tørketid eller varmebehandling, og er perfekt for bruk i nordiske forhold.

Vask vannsportutstyr

Våtdrakter og annet vannsportutstyr er kostbart, og bør vaskes med produkter som er spesielt ment for neopren-materialer. I vår webshop finner du blant annet Revivex Wetsuit + Drysuit shampoo og Neo Slix Spray som gjør det enklere å ta på/av våtdrakten.

Forsegle sømmer 

Gear Aid har også flere produkter som er spesielt utviklet for å forsegle sømmer både på klær, telt, presenninger og lignende. Prøv for eksempel Fast Cure Seam Sealant neste gang du skal på telttur. 

Dette er en tetningsmasse som forsegler sømmer på nylon, polyester, vinyl og andre materialer. Produktet tåler alt slags vær og gir friluftsutstyret ditt en vanntett forsegling. 

Ta vare på friluftsutstyret ditt

Det kan ofte virke lettere å kjøpe nytt istedenfor å ta godt vare på det du allerede har i skapet. Dette har McNett gjort noe med. Ved å forebygge slitasje og reparere skader, kan du gjøre noe godt både for deg selv, lommeboken og miljøet. 

Alle produktene er enkle å ta med seg på tur, og er skapt for å tåle nordiske værforhold. Med produktene til Gear Aid fra McNett er det enkelt å forlenge levetiden til klær, sko og annet utstyr. 

3 karer i farvannsutstyr

Kjøp Gear Aid hos Dacon

Dacon holder til på Haslum i Bærum. Vi har et stort utvalg og et bredt forhandlernettverk over hele landet.

Vi tilbyr rask levering og fri frakt av varer ved kjøp over 500,-. Dersom du lurer på noe angående våre produkter, så ta gjerne kontakt med oss. 

Verified by MonsterInsights