Gear Aid

Med Gear Aids praktiske produkter kan du reparere og vedlikeholde friluftsutstyret ditt enkelt og raskt istedenfor å kjøpe nytt. Les mer om produktene fra Gear Aid her.

Fin drakt i godt behold

Friluftsutstyr skal tåle mye, men over tid får de ofte riper, hull eller mister den vannavvisende effekten de en gang hadde. I slike tilfeller er det gull verdt å ha noen av produktene til Gear Aid på lager. 

De prisvinnende produktene fra Gear Aid er laget for å vedlikeholde friluftsutstyr og reparere dem når skaden har skjedd. Hos Dacon finner du et stort utvalg av Gear Aids produkter. 

Vi tilbyr rask levering og fri frakt ved kjøp over 500,-. Her kan du lese mer om noen av de mest populære produktseriene til Gear Aid.

Gear Aid Aquasure

Produktserien Aquasure består av ekstremt effektive lim som tetter rifter på alt fra våtdrakter og tørrdrakter til telt og gummistøvler. Disse limene brukes både av fiskere, dykkere, og friluftsentusiaster. Vi anbefaler spesielt Gear Aid Aquasure Repair Kit, som kan brukes både hjemme og ute i felten på materialer som gummi, latex, neopren og GORE-TEX®.

Aquasure serien med lim som tetter rifter og hull på våtdrakt og tørrdrakt

Gear Aid Tenacious Tape

Gear Aid tilbyr en rekke lappesett som gjør at du kan utføre raske reparasjoner hvor enn du er. De selvklebende lappene er svært sterke og holdbare, og tåler all slags vær. Det unike limet gjør at lappene fester seg til nesten alle overflater. 

Lappene finnes både i nøytrale farger og former og i morsomme villmarksmotiv. Hos Dacon finner du også Gear Aid GORE-TEX® Fabric Repair Kit, som er et veldig populært reparasjonssett med vind- og vanntette GORE-TEX®-lapper. 

Gear Aid Revivex 

Med tiden mister mange friluftsklær den vannavvisende effekten. Da trenger du heldigvis ikke å kjøpe nye klær. Gear Aids Water Repellent-serie består av vannavvisende impregnering og rens som gjenoppretter det vannavvisende DWR-belegget på jakker og annet friluftsutstyr. 

Les også: Vanntett bag

Dykker med dykkedrakt gear aid revivex

Forleng levetiden til produktene du er glad i!

De siste årene har det vært et stort fokus på hvordan vi som forbrukere kan kjøpe mindre og dermed bidra positivt til miljøet rundt oss. Et av de viktigste grepene man kan ta er å velge materialer og utstyr av høy kvalitet, og reparere istedenfor å kjøpe nytt. 

Det er dette som er drivkraften bak produktene til Gear Aid. Med Gear Aids reparasjon- og vedlikeholdsprodukter kan du impregnere og beskytte klær, lappe igjen hull eller forlenge levetiden til klær som blir utsatt for mye regn. 

Alle produktene til Gear Aid er vannavvisende, noe som gjør at du kan bruke dem uansett hva slags vær det er der du er. 

Les også: Håndlykt

Kjøp Gear Aids produkter hos Dacon

Gear Aids vedlikeholdsprodukter gjør at du slipper å bruke tid og penger på å stadig vekk kjøpe nytt friluftsutstyr. Det er både enklere og mer bærekraftig å reparere friluftsutstyret du allerede har i skapet.

Se alle våre produkter fra Gear Aid her. Dersom du har spørsmål om våre produkter, frakt, levering eller noe annet, så ta gjerne kontakt med oss. 

Verified by MonsterInsights