Fisher Space Pen

Trenger du en penn som fungerer uansett værforhold? Fisher Space Pen er kjent som verdens mest allsidige penn, som til og med fungerer under vann.

Fisher space pen sølv

Fisher Space Pen ble designet for å bli brukt i verdensrommet, og derfor er den også sterk nok til å bli brukt under andre forhold hvor vanlige penner ikke strekker til. 

Kulepennen fungerer i alle vinkler, i ekstrem varme, kulde, under vann og på nesten alle mulige underlag. 

Fisher Space Pen er med andre ord et opplagt valg dersom du trenger en penn som fungerer uansett hvor du er. Dacon tilbyr flere modeller av Fisher Space Pen. Se utvalget i vår nettbutikk!

Les også: Vanntett bag

Verdens mest allsidige penn 

De unike kulepennene er utstyrt med blekkpatroner med gasstrykk, noe som gjør at de fungerer i alle mulige posisjoner og under alle forhold. 

Gjennom årene har kulepennene blitt brukt av ansatte innenfor bransjer som forsvaret, politi, brannvesen, journalistikk og lignende. Her er noen av fordelene med Fisher Space Pen: 

  • Tåler ekstreme temperaturer (-45℃ til 120℃)
  • Virker i alle posisjoner
  • Fungerer under vann
  • Patronene lekker ikke
  • En historisk eiendel (les mer om dette nedenfor!) 
  • Patronene har en holdbarhet på 100 år

Dacon tilbyr alle de mest populære Fisher Space-pennene. Hvis det er en spesifikk modell du ser etter, kan vi bestille den til deg. 

Fisher space pen I arbeider hånd

Var med Armstrong til månen

Fisher Space Pen ble designet av amerikaneren Paul Fisher i 1965. Han designet pennen spesifikt med tanke på å bruke den i verdensrommet. 

Det var planlagt at astronautene Neil Armstrong, Buzz Aldrin og Michael Collins skulle reise til månen noen år senere, og da måtte de ha skriveredskaper som gjorde at blekket ikke skled og fløt rundt. Årene etter gikk pennene gjennom omfattende tester av NASA, og ble godkjent for bruk i romskip. 

I juli 1969 ble Fisher Pen AG7 med de tre astronautene på den historiske romekspedisjonen med Apollo 11 til månen. Pennen ble også brukt i den første amerikanske romstasjonen Skylab i 1973. 

Etter dette ble Fisher Space Pen kjent verden over for sine unike egenskaper. I 1983 brukte president Ronald Reagan en Space Pen til å signere en kontrakt i en luftballong, og i 1997 ble pennene brukt i ekstreme temperaturer på Mount Everest. 

Les også: Arbeidslys

Fisher pen I verdensrommet

Oppført i Guinness Rekordbok

Fisher Space Pen har tidligere blitt kåret til «Verdens mest allsidige penn» i Guinness Rekordbok. Nå brukes pennene av både bedrifter og privatpersoner verden over. 

I motsetning til vanlige kulepenner, som bare varer et par år, har Fisher Space Pen en holdbarhet på hele 100 år, og pennene skriver tre ganger så langt som ordinære penner. Det gjør at disse pennene er en smart liten gave til deg selv eller bedriften din. 

Kjøp Fisher Space Pen hos Dacon

En Fisher Space Pen er også den perfekte gaven til en som har alt. I vår nettbutikk finner du flere forskjellige modeller, blant annet den originale modellen som ble brukt i verdensrommet!

Vi tilbyr også Fisher Space 375, som er designet som en patron, og Fisher Space Infinium som skriver så langt at de færreste vil klare å bruke opp blekket. 

Hvis du har noen spørsmål angående Fisher Space Pen eller et av de andre produktene våre, så ta kontakt med oss i dag. Vi hjelper deg gjerne!

Verified by MonsterInsights