Ultralydapparat

Ved å bruke et profesjonelt ultralydapparat kan man avdekke alvorlige feil ved en rekke forskjellige materialer. Dacon tilbyr ultralydapparater fra den ledende produsenten Waygate Technologies.

USM 100 med WayGate apparat

Å investere i et ultralydapparat gjør at man får muligheten til å oppdage bindefeil, sprekker og andre feil som skjuler seg inne i materialet.

I vårt sortiment finner du et stort utvalg av ultralydapparater fra det tyske selskapet Waygate Technologies.

Waygate Technologies er en av verdens ledende produsenter innen utstyr som brukes under NDT (Non-destructive testing). Produktene deres brukes innen forskjellige bransjer verden over, som for eksempel innen transport, olje og gass, romfart og i kraftbransjen.

Fordeler ved Waygate sine produkter

Produktene vi tilbyr fra Waygate Technologies har forskjellige bruksområder og funksjoner, men samtidig har de mange fordeler til felles:

Svært robuste og slitesterke

Innenfor bransjer som olje og gass og transport, trenger man utstyr som er robust nok til å tåle tøffe forhold. Ultralydapparatene fra Waygate Technologies er laget av slitesterke materialer som tåler både støv, kulde og ekstrem varme. Det gjør at du kan bruke apparatet hvor enn du befinner deg.

Bærbare og praktiske apparater

Alle ultralydapparatene fra Waygate Technologies er bærbare og enkle å ta med seg hvor som helst. Et eksempel er ultralydapparatet USM Go+, som kun veier 800 gram. Til tross for den lave vekten, er dette et apparat som er full av praktiske funksjoner og en stor skjerm med høy oppløsning.

Enkle og brukervennlige 

Det skal være enkelt og intuitivt å bruke Waygate sine produkter, uansett om man er teknisk anlagt eller ei. Vi tilbyr blant annet modellen Mentor UT, som er app-basert med touch-skjerm, modellene USM 36 med trykkmeny under skjermen og USM Go, som har en trykknappmeny plassert på den ene siden.

Alle modellene er designet for å være enkle å bruke med en hånd, og har et ergonomisk og robust design.

Gatebilde med Profi HD 2 bredt

Waygate Technologies – ekspertmiljø innen

NDT 

Waygate Technologies har 120 års erfaring med å levere pålitelig inspeksjonsutstyr av høy kvalitet til en rekke forskjellige bransjer verden over. Selskapet er et av verdens fremste innen NDT, og fokuserer på å utvikle løsninger som beskytter dine mest verdifulle eiendeler.

Alle produktene fra Waygate Technologies er designet for å oppdage til og med de minste feil i materialer som metall, plast og komposittmaterialer. Ultralydapparatene har lang batteritid, slik at du kan bruke dem på steder der det ikke er mulighet for å lade.

Dacon står klar til hjelp

Bestill ultralydapparater hos Dacon 

Dacon er et ledende selskap innen utvikling og salg av inspeksjonsutstyr. Vi har bred erfaring med inspeksjonsoppdrag for selskaper innenfor industri, olje, vann og avløp. Dette gjør at vi kan tilby både salg, service, opplæring og veiledning til våre kunder.

Produktgruppen inspeksjonsutstyr har også et stort utvalg av utstyr til rørinspeksjon, rørfornying og RVI (Remote Visual Inspection).

Dersom du lurer på noe angående våre produkter eller tjenester, så ta kontakt med oss på telefon: 21 06 35 00, e-post: inspeksjon@dacon.no gjennom lenken nedenfor. Vi hjelper deg gjerne!

Verified by MonsterInsights