Vanntett bag

Trenger du noe for å holde klær og utstyr tørt på båtturen? Hos Dacon får du alt fra vanntette bager og sekker til vanntette kamerabager og mobiletuier.

Vanntett cameracase eller beskyttelse Aquapac

Siden 1979 har Dacon levert rednings-, sikkerhets- og inspeksjonsutstyr til det profesjonelle markedet. Dacon tilbyr også en rekke praktiske produkter som gjør det enda enklere å operere i ulike områder, både til lands og til vanns.

Hos oss finner du blant annet flere typer transportkasser, lykter og vanntett forpakning. Les mer noen av våre vanntette produkter nedenfor:

Våre vanntette bager

Om du skal transporteres fra A til B i båt, eller gjennomføre rutinemessige inspeksjoner i det våte element, er vanntette bager helt sentralt for å sikre at inspeksjonsutstyr, elektronikk og klær er trygt bevart.

Her er bagene vi leverer:

 • Aquapac Trailproof vanntett duffelbag
 • Aqupac tørrposer

Aquapac vanntette bager

Hos Dacon får du mapper og bager fra Aquapac som er 100 % vanntette. Av vanntette bager får du blant annet Aquapac Trailproof og Aquapac tørrposer.

Aquapac Trailproof

Trailproof er en slitesterk og robust bag som er konstruert for å tåle tøff bruk, som for eksempel rafting, seiling, ekspedisjoner og lignende. Trailproof finnes i tre forskjellige størrelser: 40 L, 70 L og 90L.

Aquapac tørrpose

Aquapac tørrposer er små vanntette poser laget i nylonmateriale. Disse er designet for å passe perfekt i sekker og bager.

Det betyr at selv om sekken eller bagen du bruker ikke er vanntett, kan du fortsatt være trygg på at klær og utstyr holder seg tørt når de er pakket i disse posene. Tørrposene kommer i ulike størrelser og er gjennomsiktig for å gjøre det enkelt å sortere og se hva de inneholder.

Aquapac vanntett case til camera på havet

Aquapac vanntette ryggsekker

Om du har behov for noe som er litt enklere å bære med seg, er vanntette ryggsekker et godt alternativ. Les mer om våre to ryggsekker her:

Aquapac 793 Toccoa

Et praktisk alternativ til vanntett bag er vanntett ryggsekk. Denne sekken fra Aquapac har et volum på 28L og kommer med rulleforsegling, som sikrer at vann og søle ikke trenger inn i sekken. Den kommer med skulderreimer og magestropp som gjør den mer behagelig å gå med.

Aquapac 788

Denne vanntette ryggsekken fra Aquapac kommer også med rulleforsegling, men er litt mindre enn Toccoa. Sekken rommer 25L og kommer med både skulderreimer og magestropper.

Andre vanntette produkter

I tillegg til å levere vanntette bager og ryggsekker, leverer vi også et utvalg av mapper/etuier for å sikre eiendeler som mobiler, kameraer og annen elektronikk.

Disse kan også fint puttes i sekk eller bag dersom selve sekken eller bagen ikke er vanntett. Her er en liten oversikt over andre vanntette produktene vi leverer:

Mapper/etui til beskyttelse av mobiltelefon, walkie-talkie, GPS og lignende:

 • Aquapac 080, liten mobiltelefon mappe
 • Aquapac 080, mobiltelefon mappe med glidelås
 • Aquapac 216/218, liten/stor armbind mappe
 • Aquapac 519, stor armbind mappe m/utgang for hodetelefoner
 • Aquapac 668 iPad mappe
 • Aquapac 670, iPad PRO mappe
 • Aquapac 158, mikrofon- eller insulinpumpe mappe
 • Aquapac 248, Large VHF Mappe

Mapper til nøkler, kredittkort og lommebok:

 • Aquapac 828 vanntett belteveske
 • Aquapac 822 rumpetaske
 • Aquapac 608 Keymaster

Mapper til kamera:

 • Aquapac 408 Mini kameramappe
 • Aquapac 418 Liten kameramappe
 • Aquapac 458 Kameramappe m/hard linse
Aquapac vanntett ryggsekk på havet

Hvorfor bruke vanntett bag?

For å sikre at utstyr, klær og mat holder seg tørt er en vanntett bag helt essensielt. Til tross for at du sjelden velter med en båt, eller mister kameraet i vannet er det ingenting i veien for å sikre utstyret du har med deg når du skal ferdes på vannet.

Dersom du skal ut å gå i regnvær vil det også være lurt å benytte seg av en vanntett beskyttelse slik at innholdet i sekken ikke blir fuktig. Utstyret er konstruert for å beskytte ømfintlig utstyr og elektronikk, men kan også fint benyttes på fritiden, enten du skal på flere dagers telttur, kanotur eller du skal drive med vannsport.

Kontakt oss for mer informasjon

Uansett om du trenger en bag til å beskytte ømfintlig inspeksjonsutstyr, et speilreflekskamera eller annen elektronikk, har vi et stort utvalg av vanntette bager.

Vi leverer også forskjellig utstyr innen rednings-, sikkerhets og inspeksjonsutstyr – deriblant EX-kamera, ultralydapparat og utstyr til rørinspeksjon.

Dersom du har behov for en vanntett bag eller annet utstyr er Dacon her for deg. Kontakt oss på e-post: lager@dacon.no eller telefon: 21 06 35 01, dersom du ønsker å bestille et av våre produkter eller bare vil ha mer informasjon.

Verified by MonsterInsights