LED-lykt

Ser du etter en svært robust LED-lykt med kraftig lysstyrke? Dacon tilbyr et stort utvalg av lykter både til profesjonelt og privat bruk.

Led lykt festet på brystet

Våre LED-lykter er spesielt utviklet for å bli brukt i tøffe omgivelser. Dacon er den norske importøren av merket Peli™, som er kjent for å produsere lykter og utstyrskasser av ekstremt høy kvalitet med livstidsgaranti.

I likhet med utstyrskassene fra Peli™, er disse lyktene uknuselige og svært værbestandige. Her kan du lese mer om vårt utvalg av LED-lykter.

Våre produkter og merkevarer

Hos oss finner du et stort utvalg av LED-lykter til forskjellige bruksområder. Mange av våre lykter passer også godt til privat bruk.

  • Hodelykter
  • Stavlykter
  • Minilykter
  • Håndlykter
  • Dykkerlykter
  • Oppladbare lykter
  • Nødlykter

I tillegg til produkter fra Peli™, fører vi også merker som Wolf, Uni-Lite og Finn Light. Dette er merker som er kjent for å skape produkter av svært høy kvalitet som tåler å bli brukt i tøffe omgivelser.

Se hele utvalget av lykter i vår nettbutikk!

Sterk lykt på koffert

Hvorfor velge LED-lys?

LED er en lyskilde som ble produsert for første gang i 1962. På denne tiden ble lyskilden imidlertid bare brukt i små gjenstander som for eksempel i fjernkontroller.

Nå har utviklingen av denne lyskilden kommet så langt at LED-lys brukes til alt fra lommelykter, billys og belysning i hjemmet. Det er mange grunner til at LED har blitt det foretrukne valget:

Mindre brannfarlig

De gamle «glødepærene», altså Halogen-pærer, kunne bli opptil 300 grader celsius. Dette gjorde dem veldig brannfarlige. LED-pærer blir maksimalt 50 grader celsius, noe som gjør dem til et langt tryggere alternativ.

LED er en mer miljøvennlig lyskilde

Denne lyskilden har lenger levetid og bruker mindre strøm enn for eksempel Halogenpærer. Dette gjør at du sparer penger på strømutgifter og velger det mest miljøvennlige alternativet.

Robuste pærer

LED-lys tåler flere påkjenninger enn andre typer lyspærer, og passer derfor veldig godt til å bli brukt i lommelykter som brukes i krevende arbeidsforhold og dårlig vær.

Gir et klart og kraftig lys

Mens Halogenpærer gir et gulaktig, varmt lys, gir LED-pærer et klart og hvitt lys. Dette gjør at de egner seg spesielt godt som arbeidslys, i hodelykter eller i lommelykter.

Dykkerlykt brukt under vann men dykker

Ex-godkjente lykter

Dersom du jobber i et eksplosivt område, tilbyr vi Ex-godkjente lykter. Dette er lykter som er godkjent av ATEX-direktivet, som stiller høye krav til dokumentasjon rundt utstyrets bruk og egenskaper.

Våre Ex-lykter er godkjent av ATEX for bruk i sone 0, 1 og 2. I vårt sortiment finner du blant annet Ex-godkjente hodelykter, lommelykter, større håndlykter, spesiallykter for inspektører og nødlykter.

Les også: Arbeidslys

Kjøp LED-lykter hos Dacon

I vår nettbutikk finner du hele vårt utvalg av profesjonelle LED-lykter og Ex-lykter. Ved kjøp over 500 kroner, får du gratis levering.

Hvis du lurer på noe angående et av våre produkter, så ta gjerne kontakt med oss på e-post, telefon eller gjennom lenken nedenfor.

Verified by MonsterInsights