Håndlykt

Er du på jakt etter en robust og kraftig håndlykt som kan brukes både på de fleste arbeidsplasser, hjemme og på hytta? Dacon har utvalget du leter etter.

Dacon er den norske importøren av Peli™, et merke som er kjent for å levere høy kvalitet. Peli™ produserer produkter som lykter, portable lyskastere og utstyrskasser til beskyttelse av alt fra sensitivt kamerautstyr til militært utstyr. Merket har et spesielt høyt fokus på å produsere robust utstyr som skal tåle en støyt.

Peli lykt brukt av politi

Håndlykter hos Dacon.no

Dacon har et stort utvalg av håndlykter slik at du kan finne det som passer deg og ditt bruk best.

Er det viktig for deg at du finner en håndlykt som er oppladbar, som gir sterkt lys, som har flere lysmodus eller som har batterier som varer i flere timer? Dette finner du hos oss.

Våre håndlykter er fra Peli™, som har livstidsgaranti. Vi tilbyr både Ex-lykter, spesiallykter og håndlykter til fritidsbruk. Her kan du lese om noen av våre produkter:

Peli™ 3715 Led Zone 0 (Ex-godkjent)

3715Z0 er en mindre håndlykt med LED lys og med et vinklet hode som kan gi lys både rett frem og nedover. Lykten er faktisk spesialutviklet for brannmannskap som trenger belysning under oppdrag, og kan også festes på uniform for å holde hendene fri.

Det er viktig i mange situasjoner, å vite hvor mye strøm du har på lykten for å kunne inkludere dette i en eventuell fremdriftsplan. For eksempel vil det være essensielt for en brannmann å ha oversikt over lystiden på lykten før han eller hun starter et oppdrag.

3715Z0 fra Peli™ har en indikator som viser batteriets kapasitetnivå til enhver tid, slik at du kan være trygg på at du vet hvor mye strøm du har å bruke.

3715Z0 er en lykt med to lysstyrker på 189 lumen og 90 lumen, samt valget om blinkelys eller kun nærlys og lystid fra 4-31 timer avhengig av valgt lysstyrke og modus. Lykten er godkjent for Ex-sone 0.

Peli™ 2315Z0 Led-lykt (Ex-godkjent)

Dette er en liten og praktisk lykt med lysstyrke på hele 115 lumen. Den har en lystid på 6 timer og en rekkevidde på 75 meter. Lykten har en lav vekt på bare 130 gram, noe som gjør at det er enkelt å ta den med seg hvor som helst. Den har også hjelmfeste, i tillegg til at den er vanntett og uknuselig. Lykten er godkjent for Ex-sone 0.

Peli™ 9410 Oppladbar Håndlyskaster

9410 er en håndlykt med svært kraftig lys og tre mPELI 9410 oppladbar håndlyskasterodus: Høy (2207 lumen), lav (463 lumen) og blinkende hvitt lys. Rekkevidden på lykten er 453 eller 207 meter, og har en lystid på 3 timer og 15 minutter, eller 11 timer på lav lysstyrke.

Håndlyskasteren egner seg godt som arbeidslys – med sitt ekstra brede håndtak er den lett å holde i, selv med tykke hansker, og den er både uknuselig, værtett og har LED lys. Lykten har også livstidsgaranti.

Peli™ 3310 fluorescerende LED-lykt

Peli™ 3310 er en selvlysende liten lykt med flere praktiske funksjoner. Lykten lyser opp i mørket så du finner den i områder uten strøm, og har en lysstyrke på 378/39 lumen.

Med en lystid på opptil 202 timer og rekkevidde på opptil 196 meter (avhengig av lysstyrke), kan du være sikker på at lykten aldri svikter.

Se alle produktene i nettbutikken vår!

Lykt festet på gul hjelm

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker mer info om våre produkter, priser, lykter eller Peli Case? Vi er opptatt av at du har all ønskelig informasjon før du tar en beslutning angående bestilling, og er glad for å kunne hjelpe.

E-post og telefon

Ta kontakt med får avdeling for lykter og Pelicase på e post eller telefon. Vi svarer deg gjerne på spørsmål, gir deg informasjon og hjelper deg med bestilling.

Skal du returnere eller reklamere på en vare – fyll ut returskjema som vedlegges varen.

Verified by MonsterInsights