NOVO

Ser du etter et digitalt røntgensystem som gir svært god bildekvalitet? Dacon tilbyr bærbare, digitale røntgensystemer fra den verdensledende produsenten NOVO DR Ltd.

NOVO Discovery satt på gulvet til bruk

Digitale røntgensystemer brukes i en rekke forskjellige yrker verden over, som for eksempel av forsvaret, politi og tolletaten.

De digitale røntgensystemene fra NOVO DR er spesielt utviklet for bruk av toll, politi og i NDT applikasjoner (Non-destructive testing).

Fordeler ved NOVOs digitale røntgensystemer

NOVO DR Ltd tilbyr den høyeste bildekvaliteten innenfor den bærbare digitale radiografibransjen. Robustheten og påliteligheten til disse systemene kombinert med skarpe og klare røntgenbilder gjør dem til de beste på markedet. Alle modellene er intuitive og brukervennlige.

Høy bildekvalitet

Røntgensystemene er spesielt kjent for å gi røntgenbilder av svært høy kvalitet. Programvaren inkluderer funksjoner som gjør det mulig å trenge gjennom både enkle og vanskelige objekter på ett og samme bilde. Alle elementene vil bli synlige og fremhever feil eller trusler med kun ett tastetrykk.

Høy bildekvalitet fra novo kamera

Brukervennlig

Til tross for at teknologien bak de digitale røntgensystemene er avansert, er de enkle å forstå seg på og ta i bruk. Systemene leveres med berøringsfrie styrepanel, og har et intuitivt design som gjør at de er enkle å bruke selv under tøffe forhold.

Robust og slitesterk

NOVO DR har valgt solide råmaterialer for sin produksjon. Modellene er vannbestandig, og har MIL-spec konnektorer. Røntgenplatene kan utstyres med pansersett som er støtdempende.

Et komplett system

Med NOVO sine digitale røntgensystemer får du et komplett system med røntgenplate, styrepanel, programvare, kontrollboks, Comm.-kabel, tilleggsutstyr og kabler.

Profesjonell support

Dersom du skulle trenge hjelp med å bruke systemet, tilbyr vi rask og pålitelig brukerstøtte.

Mange bruksområder

NOVO DR sine røntgensystemer gir bilder av høyeste kvalitet og er svært robuste og slitesterke. Dette gjør at de passer spesielt godt til å bli brukt i yrker innenfor sikkerhet og NDT.

Sikkerhet

Dersom man jobber i tolletaten, er man avhengig av røntgensystemer som gjør at man raskt kan inspisere pakker, kofferter eller mistenkelige gjenstander. Røntgensystemene fra NOVO DR er ideelle til dette formålet, fordi de raskt gir operatøren detaljerte røntgenbilder av høy kvalitet.

Siden røntgensystemene er enkle å ta frakte, men samtidig veldig robuste, brukes de også i forsvaret og av politiet.

NDT

Non-destructive testing (NDT) er en samlebetegnelse på flere metoder som brukes for å påvise feil eller svakheter ved materialer. Med de digitale røntgensystemene fra NOVO kan man påvise feil uten at egenskapene til objektet blir påvirket.

Dette gjør at røntgensystemene fra NOVO ofte blir brukt innenfor oljebransjen, bygg og anlegg, skipsindustrien og i romfartsnæringen.

Les også: Inspeksjonskamera

NOVO Touch Android enkel å bruke

Få mer informasjon om NOVOs digitale røntgensystemer

Dacon har jobbet med inspeksjonsutstyr i 25 år, og er nå landets ledende ekspertmiljø innenfor dette fagfeltet. Vi tilbyr våre kunder produktveiledning, service, kalibrering, utleie, og brukeropplæring innen inspeksjonsutstyr.

Dersom du er interessert i et av våre produkter, så ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon. Vi kan hjelpe deg med å finne løsningen som passer din bedrift best!

Verified by MonsterInsights