Peli™ utstyrskasser

Peli™ har flere serier vanntette og uknuselige utstyrskofferter som er kjent for sin utrolig robuste kvalitet og overlegne beskyttelse av kostbart og ømfintlig utstyr. Her kan du lese mer om de forskjellige seriene, og finne ut hvem av dem som passer ditt behov best.

Peli utstyrkasse for å beskytte ømfintlig utstyr

Den originale Peli Case ble først utviklet i 1976, og har siden da vært kjent som verdens sterkeste utstyrskasser.I 2009 kom Storm Case med i produktlinjen, og i 2016 lanserte Peli en ny serie lettvekt utstyrskofferter – Peli Air Case.

Kassene i alle seriene er konstruert for de tøffeste forhold og er vanntette, uknuselige og støtdempende, noe som har gjort at de er et foretrukket valg blant politi, forsvar, fotografer og utstyrsprodusenter verden over.

Hvis du har kostbart utstyr som trenger overlegen beskyttelse under transport eller oppbevaring, er Peli-kassene et trygt valg. Selv om alle utstyrskassene har den samme høye kvaliteten, er det enkelte forskjeller mellom hver serie. Dette går vi nærmere inn på i denne artikkelen.

Les også: Transportkasse

Peli™ Case

Peli Case er laget av copolymer polypropylene som er en veldig hard form for plastikk, og gjør at kassen er uknuselig og bulkfri ved tøff behandling. Denne utstyrskassen blir produsert på en helt spesiell måte som gjør at den er så robust og motstandsdyktig som overhodet mulig.

Dette gjør imidlertid at utstyrskassen er litt tyngre enn Peli Air og Storm Case. I likhet med de andre utstyrskassene, er Peli Case IP67 sertifisert, som betyr at den er støvtett og vanntett inntil én meter under vannet i 30 minutter.

Peli Case har en dobbel lukkemekanisme som gjør at den holder seg lukket under alle omstendigheter.

Akkurat som med de andre utstyrskassene fra Peli, kommer Peli Case i en rekke forskjellige størrelser og modeller. I vår nettbutikk finner du alt fra store utstyrskasser med hjul og uttrekkbart håndtak til vanntette mikrobokser for oppbevaring av elektronikk.

Peli cases brukt i militær sammenheng

Peli™ Air Case

Dersom du ser etter en utstyrskasse som er litt lettere å reise med, kan Peli Air være det riktige valget for deg. Denne utstyrskassen er opptil 40% lettere enn Peli Case, men er nesten tilnærmet lik når det kommer til styrke og robusthet.

Peli Air har gjennomgått en rekke tester som har vist at den er uknuselig, støvtett og vanntett inntil én meter under vannet i 30 minutter.

Peli Air kommer i mange forskjellige modeller som passer ulike behov. Du kan også velge mellom flere forskjellige typer innredning, med standard skuminnlegg, polstrede skillevegger eller Trek Pak.

De fleste utstyrskassene er tilgjengelig i fargene sort, gul, oransje og grå. Se alle modellene her.

Peli Storm Case™

Storm Case er laget av HPX Resin, som er et materiale som gjør at kassene er litt lettere enn Peli Case. Til forskjell fra Peli Case, har Storm Case en fjærbelastet trykknappmekanisme som mange vil si gjør kassene enklere å åpne og lukke.

Storm Case har også litt tynnere vegger og en glattere overflate enn Peli Case. Denne slitesterke og robuste kassen kommer i flere forskjellige modeller som passer til ulike behov.

I vår nettbutikk kan du blant annet velge om du vil ha en utstyrskasse med eller uten hjul, og med eller uten perforert skuminnlegg.

Utstyrskasser med livstidsgaranti

Uansett hvilken Peli-kasse du velger, kan du være sikker på at du får den beste beskyttelsen som er tilgjengelig på markedet.

Peli-kassene er anerkjent verden over som markedets sterkeste utstyrskasser, noe som gjør at utstyrskassene blir brukt i bransjer som stiller svært høye krav til kvalitet.

Alle utstyrskassene har flere ting til felles:

  • De er uknuselige, støvtette og vanntette
  • De har svært høy flyteevne
  • De har en svært god kuldebestandighet
  • De er designet for å vare, med livstidsgaranti
  • De finnes i en rekke forskjellige modeller og farger
  • Velg mellom varianter med og uten hjul og uttrekkbart trillehåndtak
  • Designet for å gi best mulig beskyttelse til ditt utstyr

Alle varemerker er registrerte og/eller uregistrerte varemerker for Peli Products, S.L.U., dets tilknyttede selskaper eller datterselskaper.

Peli case på vei til å bli fraktet i helikopter

Bestill Peli Case hos Dacon 

Dacon er et norsk selskap som har jobbet med utvikling, produksjon og import av sikkerhetsrelaterte produkter til profesjonelt bruk siden 1979.

Utstyrskassene fra Peli er et av våre største satsningsområder, og i 2013 kjøpte vi opp innredningsspesialisten Teecon Spesialkofferter AS for å kunne tilby kundene våre skreddersydd innredning til utstyrskofferter. Vi utfører hele prosessen fra løsning til uttegning, maskinering og montering i våre lokaler.

Vi holder et stort lager av alle produktene fra Peli, og har et stort forhandlernettverk i hele landet. Utstyrskassene kan kjøpes i vår nettbutikk.

Hvis du har noen spørsmål angående produktene fra Peli, så ta kontakt med oss via lenken nedenfor. Vi hjelper deg gjerne!

Verified by MonsterInsights