Transportkasse

Ser du etter en transportkasse med ekstremt robust kvalitet? Dacon har et bredt utvalg av uknuselige transportkasser med livstidsgaranti.

Transportkasse fra Peli™.

Transportkasse fra Peli™.

Vi leverer transportkasse fra Peli™ (Europeisk merkenavn for amerikanske Pelican™), som er produsent av verdens sterkeste utstyrs- og transportkasse.
Dette er en serie vanntette, støvtette og uknuselige utstyrskasser som brukes til å oppbevare og transportere verdifullt utstyr.

Våre transportkasser

Hos oss finner du et stort utvalg av transportkasser og utstyrskasser til profesjonelt bruk. Alle Peli™-kassene har livstidsgaranti og er designet for å tåle svært tøffe forhold.

Dette gjør at utstyrskassene har blitt en favoritt blant yrkesgrupper som stiller høye krav til kvalitet – som politi, forsvar, brannmannskap, fotografer og lignende.

Her kan du lese mer om våre utstyrskasser. Hver av disse finnes i en rekke forskjellige modeller med ulik funksjonalitet.

Peli™ Case

Peli Case er den originale transport- og utstyrskassen som gjennom 30 år har blitt kjent som verdens sterkeste utstyrskasse. Det finnes nå over 100 forskjellige typer Peli Case, og det utvikles stadig vekk nye modeller.

Koffertene er laget av et unikt materiale med en produksjonsteknikk som gjør at de tåler harde påkjenninger.

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av alle Peli Case-produktene i forskjellige størrelser – fra små Microcaser til store utstyrskasser. Selv om kassene har forskjellig funksjonalitet og bruksområde, har de flere ting til felles:

  • 100% beskyttelse av verdifullt utstyr
  • Uknuselig og støtdempende
  • Vanntett og støvtett
  • Robuste låseklaffer som gjør koffertene enkle å åpne
  • Trykkutgjevningsventil
  • Garantert kvalitet – livstidsgaranti

Peli Case er med andre ord den ultimate beskyttelsen for ditt verdifulle utstyr. Kassene har også unik bestandighet mot kulde – en meget viktig egenskap for norske brukere!

I vår nettbutikk kan du se alle våre Peli-produkter. Kassene kommer i mange forskjellige modeller med forskjellig vekt, volum, lengde og bredde.

Peli™ Air Case

Peli Air har den samme suverene beskyttelsesevnen som Peli Case, men har mye lavere vekt. Disse utstyrskassene er opptil 40% lettere enn Peli Case, noe som gjør dem ideelle for reising og transport.

Til tross for den lave vekten, har koffertene fra Peli Air mange av de samme funksjonene som Peli Case: De er uknuselige, støtdempende, vanntette og leveres med livstidsgaranti. Med andre ord, den ultimate beskyttelsen for ditt verdifulle utstyr.

I vår nettbutikk finner du en rekke produkter fra Peli med forskjellig lengde, bredde, høyde og volum. Utstyrskassene har gjennomgått de samme tøffe testene som Peli Case, og det har blitt bevist at de blant annet tåler fall fra 1,8 meter, de er vanntette ned til 1 meter i 30 minutter og tåler temperaturer fra -51 ºC til +71 ºC.

Les også om våre arbeidslys.

Peli Storm Case™

I likhet med Peli Case er Peli Storm Case uknuselig, støtdempende, vann- og støvtett. Peli Storm Case har imidlertid litt lavere vekt og er designet med en fjærbelastet trykknappmekanisme og litt tynnere vegger enn Peli Case.

Peli Storm Case kommer i flere modeller med forskjellig høyde, lengde, bredde og volum. Koffertene har robuste lokk med solide låseklaffer og store håndtak.

Flere av koffertene har tilgjengelig tilleggsutstyr som panelrammesett, polstrede skillevegger, hengelås av stål og skulderrem. Peli Storm Case har livstidsgaranti og er designet for å tåle tøffe påkjenninger. Se vårt utvalg av Peli Storm Case i vår nettbutikk.

Du får transportkasse med innredningen du selv ønsker.

Du får transportkasse med innredningen du selv ønsker.

Peli-Hardigg™

I mer enn 50 år har produsentene bak Peli Hardigg produsert våpenkasser av uslåelig kvalitet til det amerikanske militæret. Merket produserer også utstyrskasser som du kan bestille fra oss i Dacon.

De fleste av modellene produseres på bestilling, men vi har et utvalg av de bestselgende standardmodellene på lager. Dette er kasser som er laget av et ekstremt slitesterkt materiale, med forsterkede kanter og hjørner og en rotasjonsstøpt utforming.

Kassene finnes i over 500 ulike modeller med forskjellig lengde, bredde, høyde og volum. Kassene har solide håndtak og avtagbart lokk. Fordypningene på lokket gjør at kassene er enkle å stable oppå hverandre og gjør at kassene står stødig.

Se våre Peli Hardigg-produkter her.

Spesialinnredning til transportkasse

For å sikre optimal trygghet og levetid for ditt verdifulle utstyr, er det viktig med en god spesialinnredning. Dacon har lang erfaring med design og produksjon av spesialinnredning som er spesielt tilpasset kundens behov.

Spesialinnredningen gjør at du får full oversikt over ditt utstyr og at ingenting blir liggende og slenge. Vi tilbyr 3D-tegning av spesialinnredningen, samt høy kvalitet og rask levering. Du kan blant annet velge mellom ulike skumkvaliteter, unike firmadesign, klistremerker og lignende.

Utstyrskasser fra Peli™ – overlegen beskyttelse!

Historien bak Peli sine innovative produkter begynte i 1976, da dykkeren Dave Parker begynte å designe ekstremt slitesterke og robuste førstehjelpsskrin til dykkere.

Årene etter fortsatte han og selskapet hans å produsere det som skulle bli kjent som verdens sterkeste utstyrskasser. Peli ble spesielt kjent for Peli Case – en serie uknuselige, vanntette og støtdempende utstyrskasser.

Gjennom årene har Peli produsert utstyrskasser for politi, brannmenn, militæret og andre yrkesgrupper verden over. Selskapets mål har alltid vært å beskytte verdifulle eiendeler, noe de fortsatt gjør den dag i dag.

Se veiledende priser på Peli utstyrskasser her.

Om Dacon – norsk importør av Peli Products

Dacon er en ledende aktør innen profesjonelt redning-, sikkerhet- og inspeksjonsutstyr. Vi tilbyr blant annet et bredt utvalg av utstyrskassene fra Peli. Dacon tilbyr også portabel arbeidsbelysning og profesjonelle lykter fra samme merke.

Vi har et bredt forhandlernettverk over hele landet, og produktene kan også kjøpes i vår nettbutikk. Vi holder et stort lager av alle produkter, og tilbyr rask levering.

Dersom du lurer på noe angående våre produkter, priser eller lignende, så ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!

 

Verified by MonsterInsights